2.6.2023 - Festivalový půlmaraton Monet+Zlín


Největší běžecká událost na Východní Moravě se uskuteční v neděli 2. června a bude již tradičně součástí doprovodného programu 64. ZLÍN FILM FESTIVALU. Unikátní závod odstartuje u Kongresového centra Zlín a slibuje již tradičně zajímavou trať hlavními zlínskými dominantami jako jsou tovární areál, 21. budova nebo třeba čtvrti s baťovskými domky. Místním, ale hlavně přespolním nabízí příležitost vychutnat si atmosféru závodu v atraktivních zlínských lokalitách s jedinečnou baťovskou architekturou.

9. Festivalový půlmaraton MONET+ Zlín 2024 je silniční běžecký závod na distanci 21,097 kilometrů pro širokou veřejnost bez nutnosti příslušnosti ke sportovnímu oddílu či klubu. Součástí je závod na 10,5 km jednotlivců, dvoučlenných štafet na 2 x 10,5 km a čtyřčlenných štafet na 4 x 5,25 km. V rámci doprovodného programu se koná i Rodinný běh na 1400 metrů.

Zastavte se za námi do stánku CRAFT!
 
 
V rámci 🎬 Filmového půlmaratonu u nás nakoupíte super kousky za výhodné ceny! 
👉V sobotu 1. 6. náš stánek najdete od 10:00 do 18:00 u tělocvičny 1. základní školy Emila Zátopka, ul. Univerzitní, kde budou probíhat registrace do závodu.
 
👉 V neděli 2. 6. budeme od 09:00 do ukončení programu na náměstí Míru.
K vyzkoušení budou testovací sady běžeckých bot značek CRAFT i BROOKS.
 
Přijďte si vybrat, těšíme se na Vás!
 

 

 


Proč Craft
Značka velkých jmen a výkonů
40
Více než 40 let zkušeností a vlastního vývoje
Průkopník systému tří vrstev
Testováno vrcholovými sportovci
Prověřeno skandinávskými podmínkami