24.6.2023 - NOVA Bikemaraton Drásal


Na oslavu 30. výročí si pořadatelé připravili hned několik novinek. A týkají se hlavně nejnáročnější trasy, která bude ještě náročnější výzvou. Závodníci, kteří se postaví na start závodu Trachea OBR Drásal, budou mít před sebou tentokrát neuvěřitelných 200 kilometrů.
Budou také muset vstávat dřív, protože startovat se bude už v 5 hodin ráno, aby byl zachován časový limit pro zvládnutí takové porce kilometrů. 

Zcela novou a netypickou kategorii pro cyklistické závody, připravili pořadatelé v podobě závodu štafet na trase OBRA. Snahou pořadatelů je propojit individuální sport v jeho extrémní podobě s týmovým duchem a jedinečným společným zážitkem.Štafetu budou tvořit 4 závodníci, kteří si trasu rozdělí po cca 50km, kdy předávka bude na Trojáku, Tesáku a Semetíně.

Další novinkou, bude po vzoru největších etapových závodů světa, závod dvojic, kdy oba závodníci absolvují celou trasu společně a pomohou si na trati. Tuto možnost si budete moci vyzkoušet na druhé nejtěžší trase, konkrétně na 120km distanci s označením A.  

Krom těch tradičních kategorií, pořadatelé nezapomínají ani na ty pro někoho možná netradiční. Takovou kategorií je stále více populárnější gravel. Tentokráte rozhodli samotní účastníci svým hlasováním, kdy jednoznačně vyhrála trasa A / B. Takže, štěrkoletci, máte se na co těšit !

Potěšíme určitě i všechny rodiče, informací o tom, že díky podpoře města Holešova budou letos děti startovat na dětských závodech zcela ZDARMA.

Zastavte se za námi do stánku CRAFT!
Za výprodejové ceny Vás oblékneme na běh i kolo.
 

Proč Craft
Značka velkých jmen a výkonů
40
Více než 40 let zkušeností a vlastního vývoje
Průkopník systému tří vrstev
Testováno vrcholovými sportovci
Prověřeno skandinávskými podmínkami